Yritys

Pienkone Centerin Hämeenlinnan ja Tampereen myymälät ovat paikallisia palvelevia koneliikkeitä. Valikoimamme koostuu metsä-, puutarha- ja kiinteistönhuollossa tarvittavista koneista ja laitteista sekä tarvikkeista.

Hämeenlinnan myymälämme historia ulottuu 1960-luvun alkuun, jolloin toiminta alkoi Hämeenlinnan Maatalous ja Koneen nimellä. Tampereen myymälämme on toiminut 2000-luvun alkuvuosista Pirkanmaan Pienkone Centerin nimellä. Tammikuussa 2023 Hämeenlinnan ja Tampereen myymälät yhdistettiin yhteisen Pienkone Center -brändin alle.

Pienkone Centerin emoyhtiö Riihimäen Teollisuuspalvelu Oy on vahva teknisen alan toimija. Tuotantomme valmistaa piirustusten mukaiset hydrauliset-, mekaaniset- ja pneumaattiset osakokoonpanot mm. konepaja- ja erikoisajoneuvoteollisuuden vaativiin tarpeisiin. Tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki perinteiset teollisuuden ja kunnossapidon työkalut ja tarvikkeet, henkilökohtaiset varusteet sekä lisäksi kattava valikoima metsä- ja puutarhanhoidon työkaluja ja tarvikkeita. Toimipisteemme sijaitsevat Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Hyvinkäällä.

Verkkokauppamme löytyvät osoitteista:

pienkonecenter.fi
teollisuuspalvelu.fi
tyovaatetukku.fi