Palvelut viherammattilaisellle

Tarjoamme eritasoisia, yksilöllisiä huolto- ja palvelupaketteja viheralueiden ammattilaisille.

Robottiruohonleikkuri valikoimassamme on kaksi viherammatilsille suunnattua tuotelinjaa: Husqvarnan CEORA® ja Automower ®

Husqvarna CEORA™-järjestelmä on kehitetty hyvin suurten nurmialueiden leikkaamiseen ja ylläpitoon. Järjestelmä sopii erinomaisesti esimerkiksi puistoihin, golf- tai jalkapallokentille, sekä muille laajoille nurmikkoalueille. CEORA™-järjestelmä kattaa päivittäin jopa 75 000 m²:n alueet.

Husqvarna Automower®-robottiruohonleikkurit on tarkoitettu pienempien alueiden hoitoon CEORA™-leikkureihin verrattuna. Ne kattavat päivittäin jopa 6 000 m²:n laajuisen alueen halutusta nurmikon laadusta riippuen, ja ne selviytyvät rinteistä, joiden enimmäiskaltevuus voi olla jopa 70 %.

Meiltä saat tarpeisiisi sopivat nurmikonhoitoratkaisut ja työvälineet kaiken kattavalla All Inclusive-palvelupaketillamme. 

Kysy lisää palvelupaketeistamme:
markus.friman@rtp.fi tai 010 320 5691

CEORA™

CEORA™ – Ammattimaisen nurmikonhoidon mullistus

Hoitaa 3-5 golf-väylää tai 4 jalkapallokenttää
Kustannus HCS:
749 € / kk sis. tukiasema, vakuutus, huolto, asennus

Automatisoitu jalkapallokentän hoito
Kustannus HCS:
340 € / kk sis. tukiasema, vakuutus, huolto, asennus

CEORA™ – ammattimainen suurten alueiden nurmikonhoito

Uuden sukupolven CEORA™-robottiruohonleikkuri on erinomainen ratkaisu kaikille viheralueiden ammattilaisille, jotka käsittelevät suuria nurmialueita. Järjestelmällisen leikkaustuloksen ja virtuaalisten rajojen ansiosta suurten nurmialueiden ylläpito on helpompaa kuin koskaan ja tulokset puhuvat puolestaan.  Leikkuri soveltuu erinomaisesti myös golfkentille. CEORA™ järjestelmän hankinta onnistuu helposti myös All Inclusive huoltoleasing- palvelullamme.

Laadukkaampaa kaupallista nurmikonhoitoa

Automaattinen CEORA™-leikkuri laajentaa kaupallisen nurmenhoidon mahdollisuuksia. Mullistavan innovatiivinen leikkuri on helppokäyttöinen ja sillä on erittäin suuri aluekapasiteetti. Sen melutaso ja päästöt ovat hyvin alhaiset käytön aikana.

CEORA™ kattaa laajemman nurmialueen kuin koskaan aiemmin

Kun on kyse suurten nurmialueiden leikkuusta, CEORA™ ei jätä toivomisen varaa. Joustava ratkaisu, joka kattaa jopa 75 000 m²:n alueet ja ylittää kaikki ajan, nurmen laadun ja käytettävyyden vaatimukset.

Sen avulla leikkaat sekä nurmen että kustannukset

CEORA™ tarjoaa suurten nurmialueiden perinteiseen leikkuuseen verrattuna mahdollisuuden kestävämpiin ja kustannustehokkaampiin toimintoihin ja merkittäviin säästöihin työ- ja laitekustannuksissa.

Järjestelmällinen leikkuu takaa huipputuloksen

CEORA™ leikkaa nurmen järjestelmällisesti, joten se on yhtä tehokas niin jalkapallokentällä kuin millä tahansa muulla laajalla nurmialueella. Täydellinen tulos saadaan aikaan, kun leikataan säännöllisesti ja järjestelmällisesti vain vähän kerrallaan.

CEORA™-järjestelmä

CEORA™-robottileikkurissa on modulaarinen järjestelmä, jonka avulla voit valita toimintojesi kannalta parhaiten sopivan yhdistelmän. Innovatiivisessa jaetussa mallissa on käyttöyksikkö ja leikkuulaite. Leikkuulaite voidaan valita kohteen mukaan sopivaksi ja varustaa esimerkiksi golfkentille sopivaksi.

Kysy lisää sähköpostilla tai Puh. 040 753 6994 ja varaa oma esittelyaikasi!

20.999,00

Robottiruohonleikkuri viheralueiden ammattilaisille Vetoyksikkö ilman leikkuulaitetta

9.799,00

CEORA™-leikkuulaite 20-70 mm (Ceora robottiruohonleikkureihin)

10.299,01

CEORA™ -leikkuulaite

3.099,00

Latausasema

999,01

Robottiruohonleikkurin tukiasema